TRAINENMET10 studio

 

Gelegen in een weelderige groene omgeving aan de rand van Abcoude – op een steenworp afstand van Ouderkerk aan de Amstel, Vinkeveen en Amstelveen – bevindt zich de boutique-studio van TRAINENMET10.
Smaakvol ingericht, met een natuurlijke uitstraling, bakstenen wanden, een royale raampartij en een sfeerverhogend authentiek stalraam – kortom: een ontspannen plek om ongestoord aan je conditie te werken
De good looks van de white washed houten vloer nodigen uit tot een intensieve workout: planken gaat bijna vanzelf en ook die Downwards Facing Dog kan doorkomen. En als je voor een portie sit-ups op je matje ligt: bewonder meteen even de stoere stalen balkenconstructie van het plafond. Gesitueerd op de zolderverdieping is de studio letterlijk en figuurlijk van een hoog niveau.

De ruimte is royaal genoeg voor kleine groepen van maximaal 4 tot 6 personen en voldoet hiermee aan de RIVM richtlijnen, luchtventilatie systeem is aanwezig.  Er is meer dan genoeg ruimte om comfortabel in je eigen bubble je training uit te voeren. Na de training is een mogelijkheid om te douchen en een heerlijk kopje koffie of thee te nuttigen.

TRAINENMET10 verwelkomt je graag – én met gepaste trots – in de geheel verbouwde studio!

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte!

Tumulteuze tijden, een veranderend sportklimaat, en een dynamisch bedrijf. TRAINENMET10 is altijd in beweging – schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

6 + 5 =