Over Tineke

Hallo, wat leuk dat je hier bent!

OVER MIJ

Even voorstellen:
ik ben Tineke Griffioen

Ik heb van mijn passie voor sport en een gezonde lifestyle mijn beroep gemaakt, en ben sinds 2005 actief als multidisciplinair trainer. Wat dat inhoudt? Dat ik heel veel verschillende soorten lessen en trainingen heb verzorgd. Lees je even mee? Pilates, Piloxing, (Power) Yoga, Hiit, Bootcamp, Bodyshape, Steps, Latin dance & Zumba: you name it,  I’ve done it. Tot 2020 op dagelijkse basis bij Axel Koenders Fit Service in Ouderkerk a/d Amstel – meer dan 15 jaar en met enorm veel plezier – en vanaf 1 juli op regelmatige basis bij www.dansstudio-sundance.nl in Abcoude. En – last but not least – ik ben inmiddels ook actief als zelfstandig opererend trainer onder de naam TRAINENMET10.

jaar trainer

lesaanbod

leslocaties

A
Ik geloof heilig in de balans tussen ontspanning en inspanning. Dat sporten en aan je conditie werken niet alleen zinvol is, maar vooral ook leuk kan zijn. En: de beloning van een actieve lifestyle is groot. Fit = Fijn!
A
Met fit bedoel ik niet persé het hoogst haalbare: voor ieder mens betekent fit zijn iets anders. Ben je een topsporter, dan push je jezelf tot het uiterste. Ben je een levensgenieter die iets te vaak op de bank hangt en dat patroon wil doorbreken, dan heb je andere prioriteiten dan een medaille. Zit je qua lifestyle ergens daartussenin? Je kunt zelf als beste inschatten wat je nodig hebt om jouw ideale fit-status te bereiken.
A
Hoe ik jou als trainer daarbij kan helpen, kunnen we samen uitpuzzelen. Wat ik – naast mijn kennis en expertise als trainer – qua persoon naar de tafel breng? Dat is persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, oog voor jou én jouw doelstellingen. En dat alles in een ongedwongen sfeer. Maar… een mentaal duwtje in de rug kun je wel verwachten, we hebben per slot van rekening een doel.
A
Had ik al genoemd dat de studio van TRAINENMET10 is gevestigd aan de rand van Abcoude, met uitzicht op een fenomenale groene omgeving? Lees hier meer over de studio

wat kan ik voor jou betekenen

Trainingsaanbod

Zo, nu ben je een beetje vertrouwd geraakt met mij en mijn werk als trainer.
Ontdek hieronder wat TRAINENMET10 voor jou kan betekenen, en misschien zien we elkaar binnenkort?

Lesaanbod in TRAINENMET10 studio

Small group trainingen

Bekende en populaire trainingsvormen zoals Yoga, Pilates, 4xB, Hiit etc – of een customised combinatie van verschillende disciplines – behoren tot de mogelijkheden. Groepen van maximaal 4 tot 7 personen.

HIIT

High impact interval training. Intensieve inspanning afgewisseld met minder intensieve oefeningen, in een korte tijdsduur. Oftewel: knallen!

Personal Training

Ook een op maat samengesteld en naar eigen wens invulbaar trainingsprogramma kan bij TRAINENMET10 worden samengesteld. Ben jij op je best in een één-op-één situatie? Boek Tineke dan helemaal voor jou alleen. Liever met een groepje vrienden of gelijkgestemden? Train samen, en maak van teamwork TIENwork.

TOTAL BODY WORKOUT

Een gevarieerde les, waarbij verschillende disciplines aanbod komen. Een les om jezelf in het zweet te werken!

Deze les word ook in circuitvorm gegeven.

POWER PUMP

Power pump is een groepsles waarbij je op muziek alle spieren onder handen neemt met behulp van gewichten en halters. De nadruk ligt op krachttraining en uithoudingsvermogen van je spieren. Deze workout ook wel ‘the fastest way to get in shape’ genoemd.

POWER PILATES YOGA

PPY why? Met deze uitgebalanceerde combinatie van Power Pilates en Yoga, variërend van de energie-opwekkende zonnegroet tot uitdagende oefeningen om je ‘core’ te versteken, werk je aan een goede houding en meer souplesse. PPY that’s why!

Lesaanbod in Dansstudio Sundance

4B's

Het eerste deel van de les is gewijd aan je conditie, tijdens het tweede deel doe je spierversterkende oefeningen met oa gewichtjes en elastieken. Deze pittige training stroomlijnt en verstevigt je billen, benen, buik en borsten. De niet vernoemde 5e B is die van Buffelen.

Power Pilates

De legendarische en  terecht populaire training met de nadruk op het verstevigen van je ‘core’: het natuurlijke spierkorset dat je houding verfraait. Je wordt er ook nog eens soepel en flexibel van: win-win-win.

Power Yoga

Een dynamische vorm van Yoga die je niet alleen je lijf soepel maakt en blokkades opheft, maar waar je ook heerlijk van in ‘the flow’  raakt zodat de dagelijkse beslommering van je af glijden. Zennnnn!

Testimonials

Wat mensen zeggen

“Fijne les, lekkere muziek, afwisselende oefeningen. Tineke geeft tussendoor ook vaak aanpassingen aan zodat je de oefeningen altijd mee kunt doen. Ik volg haar lessen al jaren en er blijft iedere keer voldoende uitdaging !”

Leonie

Power yoga

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte!

Tumulteuze tijden, een veranderend sportklimaat, en een dynamisch bedrijf. TRAINENMET10 is altijd in beweging – schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

7 + 5 =